SERVICII

INSTALATII DE GAZ

PROIECTARE GAZ

SEPARARE DE GAZ

MODIFICARE RETEA DE GAZ

Image

PROIECTARE GAZ

Aici e simpla treaba! Pentru a fi in regula cu toate actele si pentru a putea avea ochiuri de gaz in casa, trebuie sa aveti un proiect valabil, intocmit de catre un inginer. Noi avem inginerul, dumneavoastra aveti casa. Ecuatie rezolvata. Sunati-ne si noi ne ocupam de proiect, acte, iar dumneavoastra trebuie sa asteptati un pic pana cand acesta este gata. Nu prea mult, pentru ca stim cat de mult doriti sa gatiti la noua plita.

10+

Ani

Experienta

Image

SEPARARE DE GAZ

Desi nu ne place, stim ca in tara noastra inca exista imobile care sunt racordate la sistemul de stat pentru gaz, si depind de acesta. Stim cat de neplacut este sa primim gaz cu portia sau caldura si apa calda cu portia, si nu ne putem imagina de ce ar ramane cineva in acest system. Asadar, daca v-ati saturat de aceasta modalitate, sunati-ne si noi va putem ajuta sa va separati de la coloana de stat si sa aveti propriul contoar. Acest lucru are doar beneficii. Stii cat consumi, consumi cat doresti, si nu trebuie sa astepti ca pe vremea lui ‘Nea Nicu sa vina apa calda.

10+

Ani

Experienta

Image

MODIFICARE RETEA DE GAZ

Acel moment cand iti vine mobila in bucatarie si realizezi ca plita trebuie pusa in partea cealalta a incaperii, ne chemi pe noi. Daca te-ai hotarat ca vrei sa pui un convector de caldura pe gaz si in cusca catelului, ca e iarna si e frig, si Puffy nu trebuie sa raceasca, ne chemi pe noi. Orice modificare a retelei de gaz, este posibila, atata timp cat este in parametrii legali si in siguranta. De aceea, ne chemi pe noi! Cu drag va ajutam sa gasiti o solutie la situatia dumneavoastra, care de cele mai multe ori, e unica. Sunati-ne!

10+

Ani

Experienta