SERVICII

INSTALAȚII SANITARE

MONTAJ MOBILIER SANITAR

TRASEE SCURGERI

TRASEE APĂ

Image

MONTAJ MOBILIER SANITAR

Stim… Fie ca va mutati in noua casa, fie trebuie inlocuit dulapiorul din baie, ala in care tineti prosoapele sau dulapul chiuvetei, toate obiectele sanitare trebuie asezate perfect, instalate si chiar daca stiti sa faceti si dumneavoastra asta, trebuie sa si functioneze dupa cum au fost proiectate. Asadar, nu va chinuiti si chemati-ne pe noi. O facem in cel mai scurt timp si puteti fi sigur/a că totul va merge struna!

10+

Ani

Experienta

Image

TRASEE SCURGERI

Cu scurgerile nu e de joaca… Credeti-ne, nu vreti sa vina vecinul de jos sa va ceara sa ii platiti zugraveala ca, are apa pe pereti, sau sa descoperiti ca petuniile sotiei din curte nu mai miros asa frumos, pentru ca s-a infundat teava si ….Ups …Vidanja …”Oooff” … Noi am facut cateva sute de scurgeri si cu siguranta gasim o solutie si pentru casa dumneavoastra.

10+

Ani

Experienta

Image

TRASEE APA

Singurul lucru de care avem nevoie este o sursa de apa. Restul…e doar teava. Prin pamant, pe acoperis, prin perete, prin podea, te asiguram ca la noi, nu exista probleme…se rezolva. Dumneavoastra puteti sa beti linistiti cafeaua si noi ne ocupam de treaba. Nu e simplu, dar ne pricepem!

10+

Ani

Experienta