SERVICII

INSTALATII TERMICE

MONTAJ CENTRALE TERMICE

MONTAJ CALORIFERE

MONTAJ ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

Image

MONTAJ CENTRALE TERMICE

Sa iti alegi centrala termica nu este atat de greu, cand ai pe cineva care sa te sfatuiasca. Da, noi putem face asta. Si mai apoi, o si montam, ii dam si drumul, si mai si merge! Apa calda si caldura, le puteti avea foarte usor cand te bazezi pe experienta. A noastra, binenteles. Daca doriti să va schimbati centrala termica, sau aveti o casa noua si nu stiti ce sa alegeti…pe gaz, lemne, peleti, electrica. Sunati-ne! Va vom explica totul ca sa faceti alegerea corecta pentru dumneavoastra. La fiecare e diferit! Cat dureaza? Depinde de proiect. De la 1 ora, pana la 1 zi, putem lucra pentru a va monta centrala. Dar nu plecam pana nu ne asiguram că totul e cum trebuie.

10+

Ani

Experienta

Image

MONTAJ CALORIFERE

Montajul caloriferelor vine la pachet cu caldura in casa. Noi va putem oferi o gama variata de calorifere (radiatoare) pentru ca dumneavoastra sa alegeti ce vi se potriveste, sau putem monta caloriferele deja cumparate de dumneavoastra din alta parte. Nu ne suparam ca nu le-ati luat de la noi Totul va arata frumos, drept, elegant, pentru ca pentru noi, bolobocul este unealta preferata, și va asiguram ca veti fi multumit/a de rezultatul final. Desi multi spun ca nu e asa greu, sa montezi un calorifer nu e chiar usor. Are cateva zeci de kilograme

10+

Ani

Experienta

Image

MONTAJ INCALZIRE IN PARDOSEALA

Preferata oricarui o incearca. Momentul acela cand intrati in casa, va descaltati la intrare si puneti piciorul pe travertinul/gresia/parchetul/marmura/granitul etc. cald, este extraordinar. Ati scapat de frigul care vine de jos. Ati scapat de botosei de casa. Ati scapat de papucii de casa care iti cad din picioare cand mergi si trebuie sa îi tarai pe jos. Ca se ridica praful? E un mit… in casele gospodinelor din Romania nu exista praf. Si chiar daca a scapat vreo particula, tot un mit ramane. Pardoseala incalzita are foarte multe beneficii si la consumul gazului si consumul apei. Sistemul de incalzire in pardoseala mentine sapa calda, incalzeste toata incaperea mult mai repede, si are un randament mult mai bun. Daca aveti sansa sa alegeti, cu tot dragul va spunem: MERITA!

10+

Ani

Experienta