Plata online folosind cardul

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, TRUSTALL foloseste Netopia Payments.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA PAYMENTS. TRUSTALL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Optand pentru plati online, limitati folosirea bancnotelor si a monedelor. Transmiterea virusilor se realizeaza intr-o pondere semnificativa prin intermediul banilor, cu care ia contact, statistic, un numar foarte mare de persoane.

Plata RAMBURS

Comenzile online cu livrare la domiciliu pot fi platite RAMBURS NUMERAR.

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Plata ramburs este disponibila pentru achizitiile online, in valoare minima de 100 lei (fara valoarea transportului) si in limita a maxim 5000 lei (TVA inclus). Pentru comenzile cu valori de peste 5000 de lei (TVA inclus), este necesara plata cu cardul direct pe site sau cu ordin de plata.

In cazul platilor ramburs se adaugă un cost unic de procesare al comenzii în valoare de 4.9 lei (TVA inclus), cost care va fi evidentiat separat in cosul de cumparaturi si pe factura fiscala.

Limitati folosirea bancnotelor si a monedelor, optand pentru plati online. Transmiterea virusilor se realizeaza intr-o pondere semnificativa prin intermediul banilor, cu care ia contact, statistic, un numar foarte mare de persoane.

*Atentie! Metoda de plata ramburs este disponibila EXCLUSIV cu PLATA NUMERAR si nu este disponibila pentru produse cu “comanda la cerere”, de la furnizor (marcate in site ca atare), a caror achizitie este conditionata de plata 100% in avans.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face DOAR in baza facturii proforme emise de TRUSTALL, in contul bancar mentionat pe emailul de receptionare a comenzii.

Factura proforma se poate achita la sediul unei banci sau printr-un sistem online de HomeBanking.

Pe Ordinul de plata este necesar sa se mentioneze numarul proformei primite pe email.

Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii.

Produsele intra in stadiul de livrare in momentul confirmarii platii in contabilitatea Trustall, din partea bancii din care s-a facut plata

Termenele de livrare pentru comenzile achitate cu Ordin de plata se suplimenteaza cu 2 zile fata de termenele standard comunicate pentru celelalte modalitati de plata.

*Produsele sunt rezervate prin plasarea comenzii.